Aangifte IB ondernemers
Voor slechts € 125,- vullen wij uw aangifte volledig in en hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Klik hier

Jaarverslag
Uw jaarcijfers overzichtelijk in een uitgebreid financieel verslag. Met een jaarverslag heeft u niet alleen zelf beter inzicht in uw financiële positie maar geeft ook de bank meer vertrouwen.

Omzetbelasting (BTW)
Uw BTW aangifte kunt u aan ons uitbesteden. Dat kan al voor slechts € 27,50 per aangifte maar ook voor uw BTW vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Belastingadvies
Belastingproblemen of slim fiscaal plannen. Administratiekantoor de Boer begeleidt u bij dit proces. Als het nu gaat om omzetbelasting, giften of estate planning.

Bedrijfsadvies
Kunt u bij niemand terecht met uw problemen? Administratiekantoor de Boer denkt actief met u mee en adviseert u bij mogelijke oplossingen.

Subsidie
Benieuwd naar de subsidie mogelijkheden van u onderneming? Neem nu contact op met een Administratiekantoor de Boer adviseur.

Administratie
Uw gehele administratie uitbesteden? Dat kan! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Accountantscontrole
Toch een accountverklaring nodig? Dit wordt extern uitbesteed.

Loonadministratie
De loonstrook van uw medewerkers op tijd de deur uit? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Juridisch advies
Administratiekantoor de Boer adviseert in uw juridische vraagstukken en staat u bij in juridische procedures. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Startersbegeleiding
Opzetten en doorlichten van het ondernemingsplan, verzorgen van kredietaanvragen, subsidiemogelijkheden en het opzetten van een geautomatiseerde administratie. Kosten afhankelijk van uw wensen.

Persoonlijke begeleiding
Administratiekantoor de Boer let niet alleen op uw zakelijke belangen maar is er ook voor uw persoonlijke situatie. Zowel in betere tijden bij de geboorte van uw kinderen als slechte tijden bij een scheiding of overlijden.

Subsidie
Benieuwd naar de subsidie mogelijkheden van u onderneming? Neem nu contact op met een Administratiekantoor de Boer adviseur.